DE AIRCOSYSTEMEN

Stille werking

Natuurlijk wilt u ook rustig kunnen genieten van uw airco. De Mitsubishi Heavy Industries airco's doen zeer geruisloos hun werk. In de laagste stand werken de wandunits bij een geluidsniveau vanaf slechts 19 dB.

Beste filtertechnieken

Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De Mitsubishi Heavy Industries airco zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd. Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit. Dit geeft u het zelfde gevoel als in de omgeving van een waterval of in een bosrijke omgeving.


Energielabel

Alle Mitsubishi Heavy Industries airco's zijn minimaal voorzien van energielabel A+ waarmee u verzekerd bent van lage gebruikskosten en een comfortabel klimaat. Voor zakelijke gebruikers kan EIA regeling gelden.

MHI KXZ Warmtepompen

Het nieuwe KXZ-productassortiment is uitgebreid om oplossingen te kunnen leveren met een vermogen tot 168 kW. Door de uitbreiding van de range zijn de installatie mogelijkheden aanzienlijk vergroot. De zeer complete lijn binnendelen, met standaard 5 jaar garantie, biedt een passende en vooral comfortabele oplossing voor elke situatie. Leidingslengten tot 1.000 meter en beheer op afstand maken het KXZ-systeem een van de meest vooruitstrevende producten verkrijgbaar in Nederland. Met de warmtepomp oplossingen van MHI is gas loos bouwen eenvoudig te realiseren. Kortom een echte “all-electric” oplossing die klaar is voor de toekomst. MHI ondersteunt duurzaamheid en CO2 reductie, aangezien dit een prioriteit is bij het selecteren van warmtepomp-systemen. Bovendien ontwikkelt MHI voortdurend nieuwe technologieën om met een maximaal rendement en binnen de gestelde milieudoelstellingen aan de gevraagde koel-verwarmingsvereisten te kunnen voldoen.

Het Premium luchtgordijn

De brede Premium serie luchtgordijnen is een serie onderhoudsvrije* luchtgordijnen (voor de gebruiker). De strakke en slank vormgegeven unit is ontworpen voor het gebruik in winkels en openbare entrees waar gebruikers geen omkijken willen hebben naar het luchtgordijn. De Premium is leverbaar in drie verschillende capaciteiten voor deurhoogtes tot 3m hoogte. De vijf lengtematen van de Premium kunnen oneindig worden gecombineerd zodat voor elke deurbreedte een oplossing kan worden geboden. Naast het monteren van de Premium luchtgordijnen in het zicht kunnen deze ook worden ingebouwd, gelijk met het verlaagd plafond (GVP) of boven het verlaagd plafond (BVP). Het luchtgordijn wordt standaard geleverd in wit, andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Het Premium luchtgordijn kan zowel voor horizontale (standaard) als verticale installatie worden geleverd.

KX6 VRF Systemen

Mitsubishi Heavy Industries behoort al jaren tot de grootste en meest gerenommeerde airconditioningproducenten ter wereld. Vanuit focus op innovatie, ontwikkelen en produceren zij technisch superieure systemen. Volledig in eigen beheer. En met het creëren van een comfortabel leefklimaat als belangrijkste uitgangspunt. Het Mitsubishi Heavy Industries klimaatsysteem is een goed voorbeeld van onze vernieuwende aanpak, want de KX6 is letterlijk het meest compacte systeem ooit. Het realiseren van een comfortabel leefklimaat is de belangrijkste doelstelling van ieder aircosysteem. En koelen is al lang niet meer de enige vereiste. Ook energiezuinig verwarmen – zonder gebruik te maken van een gasaansluiting – is tegenwoordig essentieel. In combinatie met vloerverwarming, ontstaat een compleet en efficiënt klimaatbeheer dat een comfortabel leefklimaat garandeert, vier seizoenen lang. Vanwege deze unieke eigenschappen, worden de KX6 systemen in de hele wereld toegepast in hotels, winkels, kantoorpanden, restaurants, showrooms, onderwijsinstellingen, sport- en zorgcentra.

  • Daikin
  • Mitsubishi Electric
  • Panasonic
  • Carrier